Psychometrics 

Personligheds test

                                                 Jörn Hulgard

                                    Vær dig selv; alle andre er allerede optaget.

Velkommen til Mymind-z, som jeg startede i 2009 og som hele tiden er i udvikling. Det startede med coaching og udover privat coaching har jeg coachet bla. TDC Kundecenter i Tyskland, Ulykkehospitalet i Rødovre og Brønshøj Boldklub. Så kom Search&Selection til i samarbejde med ISG International. I år udbygger jeg det med en af de mest grundige personligheds test som findes på markedet - Psychometrics Portal.  

Jeg har mere end 30 års erfaring i international ledelse, salg, medarbejderudvikling, rekruttering,  Talent Management og coaching. Desuden har jeg en bred bestyrelses- erfaring som bestyrelsesmedlem og formand. I mit virke har jeg arbejdet på tværs af de Nordiske, Baltiske og Europæiske markeder. Jeg kender til kultur forskellene og hvordan man håndterer kulturforskelle i hverdagen. 
Hos Mymind-z  fokusere vi på Norden og de Baltiske lande med at understøtte HR og ledere med at teste og udvælge de bedst egnede kandidater.

Psychometrics Portal bliver brugt til at gør det nemmere at intereview  kandidater til specialist områder. salg og lederstillinger med stærke profiler især i Norden og EMEA områder.
Ydelserne i Norden er  Psychometrics Portal med alle personligheds-, culture-, job- og teamtests primært til brug ved Rekruttering, Search & Selection, team- og organisations-udvikling.

Se video: An Introduction to the Psychometric Portal - Klick her

Se video: Features of the Psychometric Portal - Klick her

Se video: The Psychometric Portal Job analysis & Job martch  - Klick her